OK Sarvens träningsorientering (05/06/2017)
Category: Orienteering training
Map/area: Aborrtjärn
Organiser: OK Sarven
Discipline: Rogain / Poängorientering
Distance: 5.26 km
Time: 34:27
Average HR: 146
Maximum HR: 154
OK Sarven har startat upp en orienteringsverksamhet. Blev lite förvånad när jag kom till denna träningsorientering. Såg faktiskt ut som en mindre distriktstävling. Den synen är man inte van med vid träningsorienteringar här uppe. Tydligen tycker skidåkarna och terränglöparna i OK Sarven att orientering kan vara bra träning. Skidåkning och terränglöpning har varit de huvudsakliga grenarna i OK Sarven säkert de sista 20 åren. Orientering har varit icekexisterande i Gällivare, men tack vare inflyttade eldsjälar har nu en verksamhet återigen startats upp. Vi får hoppas att den håller i sig och att någon % i OK Sarven kanske deltar i orienteringstävlingar vad det lider.
Hide comments (2)
Sven Lundbäck: Vilka goda nyheter!

Kartan då, håller den?
Mats L: De hade väl satt kontrollerna där kartan höll :)

De har haft träningar hela våren men tyvärr kunde jag bara vara med 5 juni. Det är ju en bit att åka dit. Nu är det tydligen upphåll till 31 juli om du har vägarna förbi. Sök på OK Sarven Orientering på FB om du har FB. Det är den kanalen som används för att informera.
Få se hur länge det håller i sig. Sarvarna ser väl detta som bra träning och har nog än så länge ingen tanke på att börja tävla. Orientering är ju en ganska jobbig sport att arrangera så det håller heller inte i längden att bara några få gör banor etc.
Post new comment
Save
 
OK Sarvens träningsorientering (05/06/2017) OK Sarvens träningsorientering (05/06/2017)