Barentsmästerskap sprint (12/08/2011)
Category: Orienteering competition
Map/area: Kirkenes
Organiser: IL Pasvik Hauk - Kirkenes IF - Sandnes IL
Country: Norge
Discipline: Sprint
Distance: 2.86 km
Time: 15:19
Average HR: 159
Maximum HR: 172
Tryckte igång GPS:en först på väg mot 6:an. Ej så rutinerad på sprint i tävling. Var lite tveksam vissa partier och borde läst angivelser. Vid trean var det t ex branten uppe på. Trodde den var i foten och därmed hamnade jag i en återvändgränd. Vid 6:an var jag tveksam på vägvalet till 7:an innan jag insåg att det inte gick att gå till vänster på grund av tomtmark. Inget tempo i kroppen i dag heller kändes det som. Har nog tränat för lite fartträning och har inget asfaltslöpsteg vilket jag konstaterat tidigare. Gentemot mig själv så är jag bättre på att springa i skogen. Sammanfattningsvis: Man skall ha framförhållning, läsa angivelser och ej vara tveksam när man bestämmer vägval vid sprint. Kring 2 minuter snabbare skulle jag kunnat gått med ett optimalt genomfört lopp. Jag var dryga 5 minuter efter Emil Wingstedt, f d världsmästare på just sprint.
Hide comments (2)
sergei : Hello, do you can send me some maps, I want to run it for training, because I leaving near of Kirkenes in Russia.
Mats L: I have no paper maps. Contact Kirkenes IF for maps: http://www.kirkenes-if.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=57&Itemid=57

/Regards Mats
Post new comment
Save
 
Barentsmästerskap sprint (12/08/2011)